Hoe voeg ik een onderhoud toe ?

Uw huurder heeft het jaarlijkse onderhoud van de boiler uitgevoerd. Verlies geen informatie meer, voer het in Smovin in

Pauline Marchand avatar
Geschreven door Pauline Marchand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra u uw uitrustingen hebt toegevoegd, kunt u het onderhoud beheren.
💡 Je hebt ze nog niet toegevoegd ? Zo doet u dat: hier.

In de rubriek Uitrusting van uw pand of gebouw vindt u alle informatie over de uitrusting : meters, verwarmingsketels, warmwaterboilers, enz.

Om het uitgevoerde onderhoud toe te voegen, klikt u op de knop "..." en vervolgens op "onderhoud toevoegen"

U kunt dan de datum van het onderhoud en de datum van het volgende onderhoud personaliseren.