Ontdek Smovin's off-market platform
F
Geschreven door Florence
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Smovin Off-market is een platform voor het kopen en verkopen van vastgoed speciaal voor Smovin-klanten. U bent betalende klant van Smovin en wilt toegang tot het platform? Vraag uw wachtwoord aan via de chat.

U plaatst ook heel gemakkelijk een advertentie voor de eigendommen die u te koop wilt aanbieden via deze pagina https://www.smovin.app/nl/off-market/eigendom-verkopen/.

Voordelen voor de kopers

• Exclusieve en unieke koopmogelijkheden voor Smovin-klanten

• Minder directe concurrentie

• Meer vertrouwelijkheid

Voordelen voor de verkopers

• Snelle verkoop

• Geen dure tussenpersonen

• Meer vertrouwelijkheid